Juhlavuoden näyttely Hämeen luontokeskuksella

juhlavuoden-nayttely_heikki_mikkola

Heikki Mikkolan vaikuttavat valokuvat ihastuttavat jälleen Hämeen luontokeskuksella! Mikkolan uusi Juhlavuoden näyttely on esillä Hämeen luontokeskuksella 1.8.-10.9.2017. Eläinaiheisessa valokuvanäyttelyssä nähdään kuvia lajeista, joiden kannat ovat Suomen itsenäisyyden aikana ehtineet huveta, mutta joista moni on suojelutoimenpiteiden myötä elpynyt.

Hämeen luontokeskuksella nähdään elokuussa luontokuvaaja Heikki Mikkolan eläinaiheinen valokuvanäyttely. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi kootussa näyttelyssä on esillä lajeja, joiden kannat ovat Suomen itsenäisyyden aikana ehtineet vähentyä, mutta joista monet ovat viime vuosina elpyneet. Kuvissa nähdään merikotkan, muuttohaukan ja saukon lisäksi mm. Suomen suurpedot susi, karhu, ahma ja Kanta-Hämeen maakuntaeläin ilves. Mikkola kertoo ilveksen kuvaamisen olleen erityisen mieleenpainuva ja kuvien yksilöiden osuneen kameraan Kylmäkosken seudulla. Kaiken kaikkiaan kuvausreissuja on kertynyt ympäri Suomea pohjoisimman kuvauspaikan sijoittuessa Kainuuseen Kuhmon korkeudelle.

Näyttely on avoinna Hämeen luontokeskuksen aukiolojen mukaisesti. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoa:
Hämeen luontokeskus

twittergoogle_pluspinterestmailtwittergoogle_pluspinterestmail