Tulevan viikonlopun yhteiset ateriat Hyvää Suomesta -kuvakisaan

hyvaasuomesta_kuvakisa

Suomi 100 ohjelman ”superviikonloppu” Yhdessä -viikonloppu 25-27.8.2017 alkaa huomenna – ja silloin kukaan ei syö yksin! Tulevat yhteiset ruokahetket voi nyt kuvata ja jakaa Hyvää Suomesta -emojeilla höystettyinä.

Hyvää Suomesta –merkki on julkaissut suomalaisen ruuan emojit Suomen 100-vuotisjuhlan merkeissä. Yli 100 emojin joukossa on mm. mämmituokkonen, mustikkapiirakka ja lihapullat perunamuusilla. Emojit ovat applikaatiossa, joka on helposti ja ilmaiseksi ladattavissa AppStoressa ja Google + sovelluskaupoissa nimellä HyvääSuomesta. Tänään julkaistavassa uudessa sovellusversiossa on mukana kuvatoiminto sekä kuvakisa.

Kuvakisa kestää 24.8. – 10.9., mutta ensimmäiset palkinnot arvotaan jo Yhdessä –viikonlopun kunniaksi maanantaina 28.8.

Syödään tulevana viikonloppuna yhdessä – ruokaa omasta maasta!

Lisätietoja tästä: Kuvakisa

twittergoogle_pluspinterestmailtwittergoogle_pluspinterestmail