Jouluradio matkaan jo käy

Jouluradio_jaalla (1)

Joulumusiikin pää-äänenkannattaja Jouluradio aloittaa taas juhlan rakentamisen yhdessä kuuntelijoidensa kanssa. Edellisellä tuotantokaudellaan viikkokuuntelijaennätyksensä, 713 000, tehnyt joulumedia on palannut nettiin ja eetteriin uusien jouluisten musiikkielämysten kanssa.

Jouluradion uutena musiikkipäällikkönä on aloittanut Radio Novassa kannuksensa ansainnut Mikko Harjunpää.

– Olemme terävöittäneet musiikkitarjontaamme ja pyrimme palvelemaan entistäkin paremmin laadukkaan joulumusiikin ystäviä. Luvassa on iloisia yllätyksiä kautta kanavaperheen, lupaa Harjunpää.

Verkossa kuunneltavien kanavien valikoima täydentyy kahdella uudella kanavalla. Uudet kanavat RnB Christmas ja Happy Holidays syntyivät, kun aiempien vuosien Xmas-verkkokanavan tarjonta jaettiin musiikkityylien perusteella kahteen koriin.

 

Joululaulupäivää vietetään taas

– Jouluradio on entistä voimakkaammin verkkomedia, joka kuuluu myös radiossa. Tavoitteemme on tänäkin vuonna palvella monipuolisesti joulumusiikin ystäviä: tarjoamme laatua, tunnetta, tarinoita, yllätyksiä sekä yhdessä tekemisen riemua niin eetterissä kuin verkossakin, mutta toivoakseni näymme ja kuulumme myös turuilla ja toreilla, kertoo Jouluradion toimituspäällikkö Riitta “joulumuori” Kalliorinne.

Nimittäin viime vuonna lanseerattu Joululaulupäivä järjestetään myös tänä vuonna, perjantaina 15. joulukuuta. Luvassa on spontaania laulamisen iloa kautta Suomen.

– Joululaulupäivää halutaan kehittää, edellinen vuosi oli jo lupaava. Musiikin kuuntelu tekee tutkitusti hyvää, mutta laulaminen se vasta hyvää tekeekin. Olisi hienoa, jos saisimme porukat kanssamme laulamaan joululauluja.

Vuodesta 2018 lähtien se on jopa merkittynä kalentereihin virallisena teemapäivänä, Kalliorinne sanoo.

Tässä linkki Jouluradioon:

www.jouluradio.fi

 

twittergoogle_pluspinterestmailtwittergoogle_pluspinterestmail