Naisen mukana aamusta yöhön

Forssan Liivikeskus on mukana naisen elämässä ympäri vuorokauden.

Aamulla nainen valitsee työhön sopivan alusasun. Työpäivän jälkeen jää aikaa liikuntaharrastukselle, joka vaatii tukevat urheiluliivit. Illan kuluessa nainen vaihtaa mukavaan oloasuun. Nukkumaan mennessä on vuorossa hyvän unen antava yöasu. Juhliin nainen pukeutuu kauneimpaan alusasuunsa, sekin luonnollisesti Liivikeskuksesta.

Forssan Liivikeskuksesta saa alusasut, rintaliivit, bodyt, sukat, oloasut, aamutakit ja kylpytakit, yöasut ja uima-asut. Morsiamille löytyy tärkeään päivään upeat, ylelliset alusasut.

Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa löytämään oikeat koot ja mallit. Isossa liiketilassa saa hyvän kuvan valikoimasta. Hienotunteinen ja asiantunteva palvelu tekee sovituksesta helpon.
Forssan Liivikeskuksen koulutettu henkilökunta osaa auttaa myös silloin, kun tarvitaan erikoistuotteita, kuten äitiystuotteita, proteesiliivejä tai proteesi-uima-asuja.

Lahjaideoita etsivälle suosittelemme Liivikeskuksen mieluista lahjakorttia.

Forssan Liivikeskus palvelee asiakaskuntaa isolla alueella. Asiantuntevaan liikkeeseen tullaan kauempaakin. Kysy Liivikeskuksen kanta-asiakkuutta. Liivikeskuksen omilla nettisivuilla voi myös liittyä postituslistalle ja saat tietoa tarjouksista sekä tapahtumista.

Tule Forssan Liivikeskukseen – tulet varmasti toistekin!

Tuotemerkkejämme: