Matkailuneuvonta palvelee

Forssan seudun matkailuneuvonta palvelee matkailijoita, retkien järjestäjiä ja matkailuyrittäjiä Forssan Seudun Kehittämiskeskuksen tiloissa ja on osa Forssan kaupungin palveluja.

Matkailuneuvonnasta saa tietoa seutukunnan eli Forssan, Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän nähtävyyksistä, tapahtumista, majoituspalveluista, ravintolapalveluista, kokouspalveluista sekä erilaisista oheispalveluista. Matkailuneuvonta tuottaa ryhmille retkipaketteja ja välittää Lounais-Hämeen Oppaat ry:n opaspalveluja. Matkailusihteeri Mari Noromiehen tehtävänä on markkinoida seutukunnan matkailupalveluja, mutta toki hänen toimistostaan löytyy esitemateriaalia myös muualta Suomesta.

Matkailun seutukunnallinen kehittäminen ja yrittäjäyhteistyöverkoston luominen sekä ylläpito ovat osa matkailusihteerin tehtäviä. Yhteistyötä tehdään useiden eri toimijoiden ja kehittämistahojen kanssa. Sähköiset viestintä- ja markkinointityökalut ovat kehittyneet perinteisten matkailuesitteiden tueksi ja niitä kehitetään edelleen. Seutukunnan uudet matkailusivut valmistuvat vuoden 2015 aikana. Forssan seudun matkailutiedot ovat koottuna seutukunnalliselle www.forssanseutu.fi –sivustolle.

Kun suunnittelet retkeä Forssan seudulle ryhmällesi tai olet muuten vain matkalla kauniissa Lounais-Hämeessä, ota yhteyttä matkailuneuvontaan. Meiltä neuvot, niksit ja tuoreimmat esitteet.

Matkailuneuvonta on avoinna arkisin klo 8-16 ja palvelee kesäaikaan myös Forssan kauppatorilla.