Vuoden parhaimpia juoksujuhlia Suomessa

Vuoden parhaimpiin juoksujuhliin ehdottomasti lukeutuva Forssan Suvi-ilta juostaan jälleen 17.6.2017. Tuolloin kaikki kynnelle kykenevät osallistuvat joko juosten, pyöräillen tai reitin varrella villisti kannustaen tähän perinteikkääseen keskikesän tapahtumaan.

Suvi-ilta houkuttelee Forssaan tuhansia eri-ikäisiä ja -tasoisia urheilijoita eri puolilta Suomea, ulkomailta saapuvia osallistujia unohtamatta. Ohjelmassa on maraton, puolimaraton, kymppi ja pyöräilijöille 95km ja 35km matkat sekä molemmat yhdistävä combo.

Reiteillä juoksevat niin huippu-urheilijat ennätyksiään tavoitellen kuin reippaat kuntoilijat, joille aikaa tärkeämpiä tavoitteita saattaa olla itsensä voittaminen sekä Suvi-illan mahtavasta tunnelmasta nauttiminen.

Sillä tunnelmaa tapahtumassa riittää. Sitä nostavat paitsi tapahtuman kilpailukeskuksena toimivan Urheilukentänkadun Kisahallin vilkas kuhina myös tapahtumaa seuraamaan saapuneiden katselijoiden äänekäs ja tasapuolinen kannustus. Ja kannustusjoukkoja on vuodesta toiseen riittänyt pitkälle kaunista lounaishämäläistä maisemaa – ja monet heistä kattilankansin ja terassituolein varustautuneina!

Monen tulevan kympin, puolimaratonin tai maratonin juoksijan harjoittelupäätös saattaa saada hyvää potkua tässä tunnelmassa.

Forssan Salaman loistavasti ja kellontarkkuudella toimivat kisajärjestelyt kruunaavat urheilujuhlan.

Lue lisää Suvi-illan kotisivuilta:
– lähtöajat ja matkat
– osallistumismaksut ja ilmoittautuminen
– hyviä ohjeita osallistujille ja katsojille
– edellisten vuosien tuloksia, reittiennätykset