Harald&Fanny on nykyaikaisen naisen ja miehen laadukas muotiliike.

Haraldin valikoimista löytyvät kaikki miehen tarvitsemat vaatteet ja asusteet; alusasut, sukat, paidat, neuleet, hupparit, housut farkuista suoriin, puvut ja päällystakit vapaa-ajan pusakasta pitkään juhlatakkiin sekä asusteet solmioista hattuihin. Haraldista löytyvät miehen muodin tunnetuimmat merkit Gant, Matinique, Signal, Mac ja Camel. Björn Borgin mallistosta löytyvät boxerit ja kengät. Pukumerkkeinä tyylikkäät Buzo, Kaleva, Stones sekä Turon nuorekas Red Label -mallisto. Lisäksi hyvinistuvat Oscarin pukupaidat löytyvät liikkeemme valikoimista. Haraldista voi myös vuokrata frakin juhlaviin tilaisuuksiin tai vaikka vanhojen tansseihin.

Fanny tarjoaa asukokonaisuuksia tyylitietoiselle naiselle, joka arvostaa laatua sekä yksilöllistä palvelua. Liikkeessämme on sekä ulkomaisia että kotimaisia huippumerkkejä. Valikoimistamme löytyvät klassinen ja tyylikäs Gant sekä Taifun by Gerry Weber, nuorekkaat merkit Inwear, Signal ja More&More viehättävä italialainen Alan Red, sekä aikuiselle naiselle merkit Promise, Samoon by Gerry Weber ja Lena. Lisäksi valikoimiimme tulee jatkossa myös Björn Borgin laukut.

Harald&Fanny tarjoaa sekä miehelle että naiselle laadukasta ja tyylikästä pukeutumista täyden palvelun kokonaisuuksin arkeen sekä juhlaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa ja neuvoo kaikissa valinnoissasi. Teemme kaikki korjauspalvelut huolellisesti ja nopeasti. Harald&Fannysta voi lähteä suoraan vaikka business -matkalle.