Kohti kivuttomampaa tulevaisuutta

Tuki- ja liikuntaelimistön Kuntoutumisasema Ote Oy on fysioterapeutti Merja Lukkalan vuonna 1991 perustama fysioterapia-alan yritys. Koulutettu ja fysioterapian eri hoitomuotoihin ja eri asiakasryhmiin erikoistunut henkilökunta hoitaa asiakkaita täydellä sydämellä, paneutuen jokaisen asiakaan ongelmiin yksilöllisesti. Ammattitaitoinen fysioterapeutti paneutuu asiakkaan ongelmaan ja yhdessä asiakkaan kanssa luodaan tavoitteet kuntoutukselle ja kivuttomammalle, toimintakykyisemmälle tulevaisuudelle. Kuntoutus alkaa aina tarkalla alkututkimuksella ja jatkuu tarvittaessa akuutin kivunhoidolla. Kun kipu on hellittänyt, ryhdytään etsimään syytä vaivaan ja sitten ennaltaehkäisemään sen uusiutuminen.

Saat henkilökohtaisen voimisteluohjelman, jonka avulla tähdätään lihastasapainoon ja parempaan suorituskykyyn. Teemme myös tarvittavat ergonomiset kartoitukset työpisteessä tai vaikka kotonasi.

Tuki- ja liikuntaelimistön Kuntoutumisasema Ote Oy:stä saa lapsifysioterapian, aikuisten fysioterapian, senioreiden, veteraanien avokuntoutuksen, aikuisneurologian, leikkauskuntoutuksen ja kipuhoidon kuntoutusta.

Hoitomuodot: fysikaaliset konehoidot, esim. ultraäänihoidot, sähköhoidot ja valohoidot, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen terapia, allasterapia, akupunktio, laserhoito, LPG-System-alipainehieronta, alaraaja-analyysit, harjoitteluohjelmat, kuntotestit ja rentoutusryhmät.
Kuntoutukseen voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Lääkärin lähetteellä tulevilta voidaan vähentää Kela-korvaus suoraan hoidon hinnasta, jolloin asiakas maksaa vain omavastuuosuuden.