Jätehuolto on palvelua

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy tuottaa omistajakuntiensa alueella palveluja sekä kotitalouksille että yrityksille. Tyypillisimpiä palveluita ovat jätteen vastaanotto- ja keräyspalvelut jäteasemilla, jätepisteissä ja tempauksissa. Noutopalvelu Pärinä hakee suuremmat esineet ja erät kotoa. Yhtiön jätekeskus tarjoaa runsaasti erilaisia kierrätys- ja käsittelyratkaisuja sekä kotitalouden että yritysten jätteiden käsittelyyn. Annamme neuvontaa ja koulutusta sekä vastaamme toimialueellamme jäteasioiden tiedotuksesta ja kehittämisestä.

Voit huoletta jättää käytöstä poistuvat materiaalit meille. Huolehdimme puolestasi niiden kierrättämisestä ja turvallisesta loppukäsittelystä.

Tutustu tarkemmin runsaaseen palvelutarjontaan osoitteessa www.lhj.fi tai kysy suoraan neuvonnasta: (03) 424 2619 tai neuvonta(at)lhj.fi

LHJ on paikallinen ja monipuolinen jätehuollon edelläkävijä

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n omistajia ovat 16 kuntaa. Toimimme kuntien ja kuntalaisten asiantuntijana kaikissa jätehuoltoon liittyvissä asioissa. Yhtiön palvelut tarjotaan toimialueen 117 000 asukkaalle, tuhansille vapaa-ajanasukkaille, yrityksille ja julkishallinnolle paikallisesti. Ympäristösertifioidut käsittelytoiminnot on keskitetty Forssan Envitech-alueella sijaitsevaan Kiimassuon Jätekeskukseen. Yhtiö on alan edelläkävijänä kehittänyt jätehuoltokokonaisuutta, johon kuuluu runsaiden keräys- ja lajittelupalvelujen lisäksi korkean kierrätysasteen mahdollistavaa uusinta kierrätysteknologiaa.