Hyvä mainostoimisto erottuu ideointikykynsä ansiosta

Me puhumme paneutumisesta ja huolenpidosta. Kaksi sanaa, jotka sisältävät kaiken tiedonhankinnasta kuuntelemiseen, ymmärtämisestä välittämiseen.

Meillä se on sitoutumista työhön, kulloiseenkin tehtävään ja asiakkaaseen. Paras kiitos asiakkailtamme on lause, tehkää te, päättäkää te, tehän sen osaatte. Silloin me tiedämme onnistuneemme asiakkaan toimeksiantoon paneutumisessa.

Hyvä markkinointi edellyttää syvempää ymmärrystä yrityksestä ja alasta.

Graafinen suunnittelu on MAK Mediassa intohimon luokkaa. Korkealaatuinen suunnittelu, kuvankäsittely ja layoutit ovat olleet aina toimistomme kivijalka. Meille ei riitä, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Me haluamme, että suunnittelemamme kuvitukset ja ulkoasut kertovat kaiken. Kuvat kertovat asiasta, mutta myös työn tasosta.

Selkeä, ymmärrettävä, perille menevä viesti on pääasia. Kun oikeat sanat, oikeat kuvat ja oikea asettelu yhdistetään, syntyy oikea viesti. Se, jolla tavoitetaan asiakas. Tavoitetaan se, mitä halutaan.

Työ on tärkeää, mutta yhtä tärkeää on se henki, jolla se tehdään. Se näkyy joka tapauksessa lopputuloksessa. Meille on tärkeää välittömyys ja innostuminen. Asiakkaammekin viihtyvät toimistomme leppoisassa ilmapiirissä, meillä kun ei pingoteta. Näin syntyy tilaa luovuudelle ja tekemisen ilolle!

Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme kaikenkokoisten yritysten ja yhteisöjen:

  • Liike- ja tuotemerkit, graafiset ohjeistukset, lomakkeistot
  • Esitteet, asiakaslehdet, vuosikertomukset ja muun painetun viestinnän
  • Valokuvaukset, videokuvaukset
  • Mainoskampanjat, lehti-ilmoitukset
  • Sähköisen viestinnän; nettisivut, e-kirjeet, verkkokaupat, hakusanaoptimoinnin ja hakusanamarkkinoinnin, sosiaalisen median kampanjat
  • Messumateriaalit, messuosastot
  • Viestinnän, artikkelit, tiedotteet