Onnistunut vaatekokonaisuus korostaa kantajansa hyviä puolia

Aikuisen naisen vartalolle istuvat tuotteet ja merkit ovat erikoisosaamistamme. Mahdollisuuksia yhdistelyyn ja omannäköisensä asun rakentamiseen on nyt paljon. Tässä malliston hyvin tunteva pukeutumisneuvoja voi olla suureksi avuksi.

Oliviasta löydät myös helposti hyvät laadukkaat housut ja istuvat farkut. Istuva malli korostaa kantajansa muotoja juuri oikeista kohdista mukavuuden säilyttäen. Hyväksi havaittujen jatkuvien housumallien lisäksi meillä on joka sesongissa näyttävät uutuusmallit ajankohtaisine yksityiskohtineen

Meillä  on aina kaunis ja laaja valikoima sesongin takkeja. Yläkerran takkiosastolta löydät sekä Flaren loistavasti istuvat suomalaiset mallit, kuin Gelcon näyttävät erikoismallitkin.  Hae elämäsi takki meiltä, anna pukeutumisneuvojiemme auttaa!

Asusteet ovat aina helpoin ja edullisin tapa päivittää tyyli. Uudella huivilla tai korulla saat klassikkovaatteen muuntumaan trendikkääksi. Valikoimistamme löydät eri tyyleihin sopivat asusteet.

Oliviassa palvellaan

Kaikki myyjämme ovat pukeutumisen ammattilaisia. Pukeutumisneuvontaa saat automaattisesti sovittaessasi vaatteita ja usein niin saumattomasti, että et sitä edes huomaa.

Palveluksessamme on myös ammattiompelija, joka pientä korvausta vastaan tekee vaatteesta juuri sinun mitoillesi sopivan.

Valikoimissamme on kokoja 34-54. Malleista riippuen pyrimme ottamaan huomioon kaikki vartalojen muodot, jotta saisit mieluisat ja istuvat vaatteet, olet sitten malliltasi omena, päärynä tai vaikkapa porkkana.