Ilo nähdä!

Optikko Kirkassilmä on näkemisen asiantuntija Forssassa ja Loimaalla. Koulutettu henkilökunta, hyvät valikoimat ja ystävällinen palvelu takaavat miellyttävän kokemuksen, tarvitsetpa sitten silmälaseja, piilolinssejä tai yleensäkin neuvoja näkemiseen liittyvissä asioissa. Molemmista Kirkassilmän liikkeistä löydät myös viikoittaiset silmälääkäripalvelut.

Panostamme kehyksissä ja aurinkolaseissa laatuun ja tunnettuihin merkkeihin. Laadukkaat materiaalit kestävät pienet kolhut ja vääntymiset, silmä- ja aurinkolasit on helppo taivuttaa kasvoille istuviksi ja niitä on mukava käyttää. Monet aurinkolasimallit voidaan myös linssittää omilla voimakkuuksilla.

Linssivalinnassa luotamme alan johtaviin linssivalmistajiin ja kotimaisuuteen. Säännöllisillä koulutuksilla varmistamme, että olemme aina ajan tasalla uutuustuotteista ja löydämme laajasta linssivalikoimasta kullekin asiakkaalle ”juuri hänelle sopivan oikean ratkaisun.”

Forssan liikkeemme yhteydessä sijaitsee hiontapaja, jossa valmistamme paikallisesti Kirkassilmä-liikkeiden silmälasit. Linssien muotoonhionta ja asennus omalla pajalla takaavat asiakkaillemme ammattitaidolla valmistetut silmälasit nopealla toimituksella. Toteutamme myös odotushionnat ja korjaukset.

Kirkassilmän asiantuntevat optikot ovat kouluttautuneet myös erikoisalojen osaajiksi. Olemme erikoistuneet mm. työnäkemiseen, piilolasien sovittamiseen, prismalasien määrityksiin ja kuivasilmäisyyden hoitoon. Näin sinun on mahdollista saada kaikki näkemisen palvelut tarvittaessa vaikka yhdellä käynnillä. Meille on tärkeää, että näkemisesi on miellyttävää kaikilla elämänalueilla.

Käytä asiantuntijaa, koska on ilo nähdä!