Kaihtimet, markiisit ja liukuovet – kaikki ammattitaitoisesti asennettuina

PRT-Kaihdin myy kaihtimet, markiisit, pystylamellit, taiteovet ja tilanjako-ovet mittatilaustyönä ja paikalleen asennettuina.

Sälekaihtimet ovat ajattomat ja tyylikkäät. Yhä suositummaksi ovat nousseet myös puukaihtimet. Rullaverhot ovat PRT-Kaihtimen omaa tuotantoa ja valittavana on noin 50 erilaista pellava-, puuvilla- ja pimennyskangasta.

PRT-Kaihdin myy Artic-Kaihtimen ja Tamarin korkealaatuisia markiiseja. Markiisit suojaavat kätevästi niin auringonpaisteelta kuin sateelta, sekä imagon luojana liikemarkiiseissa.

Apollon ja Tamarin pystylamellit toimivat sekä ikkunanverhoina että tilanjakajina.

Taite-ovet ja tilanjako-ovet säästävät tilaa ja sopivat sellaiseenkin paikkaan, missä normaali ovi olisi tiellä. Lasinan ja TANKin tilanjakajaovet valmistetaan aina mittojen mukaan tilaustyönä ja malleista löytyy sopiva kaikkiin kodin tiloihin.

Mirrorlinen ja Lakeus Design liukuovet sekä komerot valmistetaan aina mittojen mukaan ja ne voivat kätkeä sisäänsä erilaisia säilytysvaihtoehtoja hyllyistä koreihin ja tankoihin.

Kaiken tämän lisäksi PRT-Kaihtimesta saat Luxaflex sisustusverhot, verhotangot, verhokiskot, sälerullaimet, parvekevekkikaihtimet, paljeovet, Solar hyönteissuojat,screenkaihtimet, pressuovet, lasiliukuovet ja kvartsilämmittimet.

Muistathan suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelun kaikkiin tuotteisiin.