Puutarhasi paras yhteistyökumppani

Puutarhakeskus Jaakkolasta löydät aina oikeat kasvit, etsitpä niitä sisälle tai ulos.
Vuonna 1969 perustettua yritystä vie eteenpäin jo toinen polvi Jaakkoloita. Vuonna 2004 avattiin uusissa tiloissa Puutarhakeskus, jossa asiakkaita palvelee leikkopiste, sisämyymälä, taimisto ja viherrakenne. Niitä, jotka eivät myymälään ehdi tai matka on liian pitkä, palvelee toimiva verkkokauppa.

Leikkopisteestä saat kauniit kukkakimput ja ammattitaitoisten floristien tekemät sidonnat sekä ilon että surun juhliin. Koristelut juhliin voit tilata floristeilta ja varmistaa näin juhlatilasi viihtyvyyden.

Sisämyymälästä löydät ruukut ja lahjatavarat, siemenet ja muut tarvikkeet. Kasvihuoneissa kasvavat viherkasvit ja sesongin kukkivat kasvit ja keväällä kasvihuoneet ovat täynnä toinen toistaan upeampia kesäkukkia odottaen pääsyä pihoille, patioille ja parvekkeille.

Taimisto on avoinna huhtikuusta lokakuulle. Laadukkaiden taimien valikoimiin kuuluvat puut, pensaat, havut, hyötykasvit, ruusut, perennat jne. Sieltä löydät myös mullat, ravinteet ja torjunta-aineet.

Kaupanpäälle saat jokaiselta osastolta ammattitaitoisilta myyjiltä kasvien oikeat istutus- ja hoito-ohjeet.

Puutarhakeskuksesta saat myös pihasuunnittelun ja parhaat tarjouksen istutettavista kasveista.

Puutarhakeskuksen verkkokauppa on kätevä tapa ostaa kasvit kaikessa rauhassa kotona. Kasvit saa jopa kotiin toimitettuna. Runsas valikoima vaihtuu sesongeittain ja tarjouksia kannattaa seurata. Tutustu verkkokauppaan osoitteessa www.puutarhakasvit.fi.

Puutarhakeskus Jaakkola kuuluu Viherrinki Oy:öön, joka palvelee jo 20 paikkakunnalla. Vahva ammattiosaaminen, laajat valikoimat ja tuotteiden korkea laatu ovat toiminnan perusta. Viherrinkimyymälät ovat persoonallisia, oman paikkakuntansa erikoisolosuhteet hyvin tuntevia puutarha-alan erikoisliikkeitä. Viherrinki kehittää omaa Puutarhurisi valitsema- tuotesarjaa yhteistyössä suomalaisten taimistojen sekä muiden tavarantoimittajien sekä alan muiden huippuosaajien kanssa. Tuoteperhe uudistuu vuosittain ja pystymme näin tarjoamaan jatkuvasti uutta ja kiinnostavaa. Viherrinki Oy:n puheenjohtajana toimii Matti Jaakkola.