Terje saa kukat loistamaan

Terjen Kukkapuodissa olet kukkien maailmassa. Terjellä on taito ja rakkaus käsissään, kun hän saa yksittäisen, vaatimattomankin kukan heräämään kimpussa täyteen loistoon. On nautinto katsoa ammattitaitoa, katsoa kun tekijä on omalla alallaan.

Terje Parkkila on koulutukseltaan floristi ja hänen taitavissa käsissään syntyvät kukka-asetelmat, ja kukkakimput tuoreista leikkokukista. Myymälässä on päivittäin sidottuja kimppuja.

Terjeltä saat kimput, asetelmat ja tilakoristeet kaikkiin juhliin.

Voit mennä Terjen kanssa suunnittelemaan ja kertoa toiveesi vaikkapa häiden suhteen: Näin syntyvät upeimmat ja yksilöllisimmät morsiuskimput, rintakukkaset sulhaselle ja muille lähiomaisille sekä koristelut kirkkoon ja juhlapaikalle. Voit myös vuokrata häihin hääkaaria, morsiuspenkkiä, jalallisia asetelma-astioita ja maljakoita. Terje hoitaa häät ja niiden koristelut kokonaan ja kaikki muistavat kauniit kukkakoristeet.
Terje sitoo ammattitaidolla myös suruvihot ja alttarikukat hautajaisiin. Nauhat ja adressit kauniisti tekstattuina.

Terjen Kukkapuodista saat viherkasveja ja, ja kesän tullen istutukset parvekelaatikoihin ja muihin pihan kukka-astioihin.

Terjen Kukkapuodissa on myös kukkavälitys Interfloran kautta mihin päin maailmaa tahansa.

Kaikissa kukka- asioissa voit kääntyä Terjen puoleen. Hän ohjaa, neuvoo ja opastaa mielellään myös kukkien ja viherkasvien hoitamisessa. Hän järjestää kursseja ja tapahtumia, kannattaa seurata Terjen nettisivuja osoitteessa www.terjenkukka.net

Terjen Kukkapuoti sijaitsee Kartanonkadulla Forssassa.