Veden riemuja Vesihelmessä

Viihdeuimala Vesihelmi on koko perheen ja kaikenikäisten iloinen vesiliikuntakeskus Forssan keskustassa. Nautiskelijoille Vesihelmi on kylpylä ja kuntoilijoille uimahalli. Porealtaat, hierovat suihkut ja terapia-altaan lämmin vesi hemmottelevat ja rentouttavat. Kuntouimareille on 25 metrin kuusiratainen kuntouintiallas ja tekniikkataitureille hyppytorni ja ponnahduslauta. Kylmävesialtaassa voi itseään karaista kuntoilun lomassa. Lasten suosikkeja ovat liukumäen hurjat laskut ja aaltoaltaan tyrskyt.

Kunto- ja voimailusalit tehokkaine laitteineen ovat myös käytössä sisäänpääsyn hinnalla. Kauniin rusketuksen voi hankkia itselleen Vesihelmen solariumeissa. Vesihelmen saunat ja pukuhuoneet ovat siistejä, tilavia ja viihtyisiä.

Sarjakortit ovat edullinen vaihtoehto pitkäjänteiseen kuntoiluun. Suosittuja uimakouluja lapsille ja aikuisille järjestetään ympäri vuoden. Päivittäin järjestetään ohjattua liikuntaa ryhmille niin vedessä kuin saleillakin.

Viihdeuimala Vesihelmi tarjoaa yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen käyttöön edullisia ja viihtyisiä kokoustiloja sekä tilaussaunan oheispalveluineen. Vesihelmi on myös suosittu ryhmäretkikohde.

Vesihelmellä on useita paikallisia yhteistyökumppaneita täydentämässä palvelutarjontaa. Lisätietoja yhteistyökumppaneiden palveluista löydät Vesihelmen nettisivuilta www.vesihelmi.fi.