Joulupukin Juna / Sohvi ja Suomi yhdessä 100 vuotta

02.12.2017 | Jokioisten Museorautatie, Jokioinen
21743014_10155848325671052_778712840831939909_n

Joulupukin Juna tulee taas!

Jo perinteeksi muodostunut Joulupukin Juna ajetaan jälleen lauantaina, 2. joulukuuta. Tänä vuonna tapahtuma on osa virallista Suomi 100 -juhlavuotta, sillä Museorautatien höyryveturi HKR 5, Sohvi, on ensimmäinen itsenäisessä Suomessa valmistunut veturi. Joulukuun alun tapahtumassa juhlitaankin Sohvin ja Suomen 100-vuotista yhteistä taivalta.

Kahden höyryveturin vetämät junat liikennöivät Minkiön asemalta sekä Jokioisille että Humppilaan.

Edes-takaisten pilettien hinnat:

– Aikuiset 10 euroa (meno-paluu Humppila-Minkiö tai Jokioinen-Minkiö tai päinivastoin), koko rata 14 euroa (meno-paluu Humppila-Jokioinen tai päinvastoin)

– Lapset (6-16 vuotta) 5 euroa (meno-paluu Humppila-Minkiö tai Jokioinen-Minkiö tai päivastoin), koko rata 7 euroa (meno-paluu Humppila-Jokioinen tai päinvastoin)

– Alle 6-vuotiaat ilmaiseksi. Myös Museorautatieyhdistys ry:n jäsenet pääsevät maksutta tapahtumaan ja junan kyytiin.

Humppilan asemalla on vaihtoyhteys VR: Turun ja Tampereen suunnan juniin / junista.

Junamatkan hintaan sisältyy lämmin glögi tai mehu sekä joulupipari. Lisäksi joulupukki on junassa mukana jakamassa kaikille junamatkustajille makeisia. Junan vaunuissa kamiinat hohkaavat tunnelmallista lämpöä ja jouluvalaistus luo tunnelmaa.

Minkiön asemalla on jouluaiheista ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille. Lisäksi jouluaiheista myyntiä sekä Minkiön että Humppilan asemilla ja Humppilan aseman halkokatoksessa palvelee myös kahvio.

Tule luomaan kanssamme lämminhenkinen joulutapahtuma, joka sopii kaikille! Ja muistathan kutsua myös ystäviäsi mukaan jouluiselle junamatkalle.

Tapahtumailmoitusta saa jakaa ja tapahtumasta saa kertoa eteen päin, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan kanssamme.

TERVETULOA!

 

 

Tapahtuman kotisivut »

twittergoogle_pluspinterestmailtwittergoogle_pluspinterestmail