Kiveä kansalle kiertue: Nummisuutarit Rehtilässä

19.11.2017 | Seuratalo Rehtilä, Jokioinen

Huippuluokan teatterivierailu Seuratalo Rehtilässä 19.11.2017 klo 14:00.  Antti Kemppaisen ja Mika Juuselan esittämä Aleksis Kiven klassikkonäytelmä Nummisuutarit kiertää Kanta-Hämeen kylätaloja ja oppilaitoksia syyskaudella Kiveä Kansalle – kiertueella. Esitys on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmistoa

“Niin maailma muuttuu Eskoseni”. Vai muuttuuko?  Aleksis Kiven Nummisuutarit on Suomalaisen näytelmäkirjallisuuden merkkiteos ja kaikkien aikojen suosituin komedia. Edelleen yli 150-vuotias teos on riemukas, puhutteleva, hauska ja sopii suomalaiseen mielenlaatuun kuin nyrkki Eskon silmään. Esko kylläkin väistää tai ainakin sanoi väistäneensä.

​Nummisuutarin ​Esko lähtee hakemaan naapurikylästä itselleen sovittua morsianta. Viinaan menevä Eskon veli Iivari, lähetetään hakemaan Hämeenlinnasta tarvikkeita tuleviin häihin. Kaikkihan arvaavat, että huonosti käy.

Esiintyjät pyyhkäisevät pölyt klassikon päältä ja tuovat sen luontevasti tähän päivään. Näyttämölle tuodaan täysinennennäkemätön versio klassikkoteoksesta. Lavalla on vain kaksi näyttelijää totutun kahdenkymmenen sijaan, joten luvassa on huikeaa fyysistä kahdenmiehenteatteria ja nerokasta esitystaidetta.

​Tälläistä vauhtia ​varmasti et ole aiemmin nähnyt ja tämän täytyy jokaisen kokea! ​Luvassa ​r​aika​s​ versio klassikkoteoksesta​ ​kahden veijarin näyttelemänä.​

Kesto noin 2 tuntia väliajan kanssa. Kahvio.

Ohjaus: Mika Vuorentie
Dramatisointi/lavastus/puvustus: Työryhmä
Näyttelijät: Mika Juusela ja Antti Kemppainen
Tuotanto: Teatteri Fennica ja Hurja Tuotanto
Liput: 15 € aikuiset, 7 € lapset (alle 12 v), ovelta tai ennakkoon 0400 825524
Paikka: Seuratalo Rehtilä, Rehtiläntie 12, Jokioinen
Järjestää: Rehtilän Nuorisoseura ry
Lisätietoja: https://www.facebook.com/Rehtilannuorisoseura ja 0400 825524/Lotta Kankaanranta

twittergoogle_pluspinterestmailtwittergoogle_pluspinterestmail